VROUWENPODIUM ZOEKT TALENT.

Café 't Mandje bestaat dit jaar 85 jaar.

Zoals bij elk evenement bij Café ’t Mandje, vinden we het belangrijk onze stem, hoewel het maar een kleintje is, te laten horen op het gebied van onderwerpen m.b.t. diversiteit, emancipatie, safe-sex, bewustwording: de sleutelwoorden voor dit festival.

Er zijn geen prijzen te winnen ofzo, maar je kunt je ding doen voor gericht publiek

Van Bet van Beeren mocht de hele wereld al in 1927 weten dat ze lesbisch was. Tegenwoordig is het nog steeds niet voor alle vrouwen even makkelijk om openlijk lesbisch te zijn. Daarom organiseert Café ‘t Mandje tijdens het Bet van Beeren Festival een ’vrouwenpodium'.

Op zaterdag 16 juni 16.00 is in het café ruimte voor vrouwen die hun eigen repertoire vertolken. Vooral rustige muziek en luisterliedjes zijn hier op z'n plaats. Het café is klein en minimale set-up of akoestisch is noodzakelijk.

Om 18.45 wordt het buitenpodium ‘geopend’ door secretaris van Stichting OndersteBoven Esther Bremer . Zij praat over waarom het nog steeds nodig is dat een stichting als Ondersteboven bestaat.). Het buitenpodium is bedoeld voor swingende, feestelijk muziek, meezingers etc. (het is namelijk ook gewoon een jubileumfeest!). Ook hier is beperkte ruimte voor apparatuur en is minimale bezetting gewenst.

Als je het leuk vindt op te treden tijdens ons festival en je bent tevreden met een paar consumptiebonnen en een kleine onkostenvergoeding, dan ben je welkom.

Wil je je opgeven, neem dan contact op met Christel Schols via …………………….

Wel graag snel reageren, want het programma wordt binnenkort gepubliceerd.

Diana van Laar

Christel Schols

Café 't Mandje