De Acteerlessen van "Het Hof" gaan weer van start!

In deze cursus zul je de basis aangereikt krijgen voor het acteerwerk. Dit gebeurd aan de hand van 12 stappen, fasen, die je in elk script of verhaallijn kunt vinden. Ook het karakter van de personages die je nu en in de toekomst wellicht zult gaan spelen kun je ondersteunen met deze fasen.

De les wordt opgedeeld in drie gedeelten, te weten: Theorie (van de dan te behandelen praktijk), praktijk (over één van de fasen) en dan weer theorie (van de fase van de volgende les). Tijdens de praktijk gedeelten zullen we bezig gaan met de drie mogelijkheden van acteren: Monoloog, dialoog en improvisatie/ Elke week komt er één van deze mogelijkheden aanbod.

Cursus heeft 14 lessen in een cyclus van 7 weken of 14 weken. In een cyclus van 7 weken duren de lessen 4 uur. In een cyclus van 14 weken duren de lessen 2 uur.

De kosten bedragen €210,=. dit is inclusief studiemateriaal.

Wanneer?

Vanaf 6 februari kunnen dagelijks de lessen worden gevolgd op verschillenden tijden.

09:30 - 13:30: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

12:30 - 16:30 donderdag en vrijdag

19:30 - 21:30 maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Bij voldoende aanmeldingen kan er gestart worden met een nieuwe groep. Bij een cyclus van 7 weken ligt het minimum al op 2 deelnemers! (Bij een cyclus van 14 weken ligt deze op 3). Dus er kan vlot gestart worden, u hoeft niet lang te wachten!

Er is ook een maximum van 8 deelnemers per groep. Hierdoor krijgt iedereen voldoende aandacht en leermogelijkheden.

Waar?

De lessen worden gehouden bij Prismare te Enschede.

Aanmelden? Of Meer informatie?

www.hethof.info

info@hethof.info

074-2568117

LET OP! VOOR JONGEREN STARTEN WE OP ZATERDAG 14 JANUARI EEN NIEUWE GROEP. ER ZIJN ENKELE PLAATSEN VRIJ! REAGEER SNEL!!!!