Talentstage European Dreams

Weet jij het publiek aan het lachen te maken of te inspireren met presentatie, stand-up comedy of poetry slam? En heb je genoeg aan één vierkante meter en een microfoon? Wacht dan niet langer en meld je aan voor het Talentstage van European Dreams!

Wat is European Dreams?

Europa suf? Dacht het niet! Op 23 november kun je ontdekken waarom de Europese Droom evenveel te bieden heeft als de Amerikaanse Droom. Het Paard van Troje wordt omgetoverd in een festivalachtige setting. Beleef een inspirerende avond vol stand-up comedy, debat, interviews en muziek.

In het Paardcafé maken we het podium die avond vrij voor talent. Dus beschik jij over een talent in presenteren, stand-up comedy of poetry slam, ben je niet ouder dan dertig en kan jij de link met Europa leggen? Dan mag jij deze avond niet ontbreken!

Hoe werkt het?

Zodra de aanmeldingen binnen zijn, kunnen jouw vrienden je helpen met een plekje in de programmering van European Dreams door te stemmen op Facebook. Het publiek bepaald dus welk talent op mag treden in het Paard van Troje.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 oktober 2011 via europeandreams@njr.nl en vermeld dan je (artiesten)naam, geboortedatum, email, telefoonnummer, het talent waarover je beschikt en hoe je de link met Europa gaat leggen.