Plashoeve talent 2010

Na het succes en de gezelligheid van Plashoeve talent 2008 en 2009, kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven!

Denk jij dat jouw zangtalent gehoord moet worden door mensen met veel ervaring in de muziekindustrie? Durf jij je op het befaamde biljart van de Plashoeve te begeven en je te meten met alle bekende artiesten die hier ook zijn begonnen?

En; wil je een BETAALD optreden t.w.v. €250,- winnen?

Dan is dit je kans; De Plashoeve organiseert weer een zangtalentenjacht!

Ben je:

- Enthousiast en ambitieus?

- Minimaal 16 jaar?

- In het bezit van minimaal 2 orkestbandjes (zonder zang) op MD of CD?

- Bereid om €15 inschrijfkosten te betalen? (Om alleen serieuze inschrijvingen te trekken en afmeldingen op het laatste moment te voorkomen.)

Mail je motivatie en eventuele zangervaring naar: plashoevetalent@plashoeve.com en schrijf je in! Inschrijven kan tot en met 2 November 2010. Vol = vol!

Donderdag 4 November: Voorronde 1

Donderdag 11 November: Voorronde 2

Donderdag 18 November: Voorronde 3

Donderdag 25 November: Voorronde 4

Donderdag 2 December: 1e ½ finale

Donderdag 9 December: 2e ½ finale

Donderdag 16 December: De finale

Aanvang: 19.30, Einde: 23.30 (wijzigingen voorbehouden)

De publiekswinnaar én de jurywinnaar zullen beide een optreden t.w.v. €250,- bij de Plashoeve winnen.

De winnaressen van 2008 en 2009; Robina Souilljee en Luna Mae zijn onze grote succesverhalen. Maar ook de andere talenten zien wij nog regelmatig verschijnen op ons beroemde biljart.

Wederom zullen bekende en/of vakkundige juryleden weer oordelen over het talent. Peter van den Berg, Inge Kerkwijk en Joost Marsman (I.O.S.) vormen samen nog steeds de harde kern van de jury, maar ook zijn we weer bezig met andere bekende zangers en zangeressen.

Ben jij de 2e Madonna, André Hazes of kun je een andere artiest imiteren? Hou dan onze look-a-like contest in de gaten die in Januari 2011 gaat plaats vinden! Opgeven kan onder dezelfde voorwaarden en via plashoevetalent@plashoeve.com Opgeven voor beide talentenjachten is gewoon toegestaan.